VRATA I PROZORI

vrata i prozori

Za vrata drvo je prvo…

Vrata bi trebala biti napravljena od - drva. Najveća je prednost drvene stolarije njezina ekološka vrijednost. EU i razvijene zemlje uglavnom potiču ugradnju takve stolarije s kojom nema problema vezanih uz zbrinjavanje i koja je trajna ako se pravilno zaštiti.

Uz sve nove materijale i napredak tehnologije većina će ljudi za vrata ipak najradije odabrati drvo. Dijelom je tomu razlog tradicija, dijelom toplina i ljepota koje ljude vežu uz drvo, a dijelom i zato što kucanje nikad ne zvuči isto ako se prijateljska ruka spusti na neki drugi materijal.

Dobra i kvalitetna vrata uljepšavaju stambeni ili poslovni prostora, a važno je, naravno, da odgovaraju cjelokupnom arhitektonskom stilu, odnosno interijeru. Suvremena vrata mogu biti puna ili ostakljena i izrađena od gotovo svih raspoloživih materijala, furnirana ili izrađena od medijapana ili laminata, ali najčešće u ponudi susrećemo drvena ili furnirana, koja su mnogima najljepša i najfunkcionalnija, a uz to, moramo naglasiti da je kvalitetna drvena stolarija bila i ostala stvar prestiža.

Ferenčić d.o.o. proizvodi vrata i prozore od najboljega hrasta, jasena i bukve, furnirana vrata (širok izbor dezena furnira) ili pak vrata izrađena od medijapana, lakirana u bilo koju boju. U ponudi se nalaze i klasična laminatna vrata.


Ponuda prozora prati ponudu vrata…


Zatražite našu ponudu!
 
Facebook Image
Vi ste ovdje: Home Ponuda Vrata i prozori