KUTAK ZA DJECU


Dobrodošli u dječju sobu

Planirate urediti dječju sobu? Prvo treba razmišljati o funkcionalnosti, svakodnevnim aktivnostima djeteta te namještaju i dodacima koji će pomoći u obavljanju tih aktivnosti, kao i učiniti ih što ugodnijima.

Jednako važna  je i estetika prostora, boje i oblici koji će svemu dati notu fantazije. Za kvalitetan razvoj djece  je od velike važnosti imati vlastiti kutak mira, veselja i sigurnosti.

U našem asortimanu dječjih soba osim klasičnih sastava nudimo i širok spektar modularnih i funkcionalnih dječjih i mladenačkih soba.

Mogućnost kombiniranja različtih elemenata omogućava funkcionalan i maksimalno iskorišten prostor. 

Kvalitetni i ekološki materijali (namještaj izrađen od punoga drva i medijapana, a sve obrađeno ekološkim lakovima ili uljima, zaobljenih rubova, s usađenim ili nevidljivim okovom visoke kvalitete) te veliki izbor boja iz široke palete naše ponude (RAL karta), omogućavaju svakom djetetu imati prostor za ugodno spavanje, igru i učenje, a značajna je i činjenica da modularnost elemenata pruža mogućnost prilagodbe sobe različitim fazama odrastanja tako da soba "raste" zajedno s djetetom.

Zatražite našu ponudu!
 
Facebook Image
Vi ste ovdje: Home Ponuda Rezidencijalni program Dječje sobe