DNEVNI BORAVCI

Lagarta

lagarta

„Lagarta“ (gusjenica) program namještaja za dnevne boravke

Nova dimenzija namještaja

 

Kako bi udovoljila novim trendovima stanovanja tvrtka Ferenčić d.o.o. proizvela je Lagartu, namještaj kojeg čini modularni sistem elemenata koji već svojim imenom, u prijevodu gusjenica, znakovito obilježava mogućnost rasta i smanjivanja, prilagodbe, ravnoga ili zavojitoga kretanja u svim smjerovima.

Dnevni boravak s Lagartom dobiva posve novu dimenziju.

Uz funkcionalno osmišljene otvoreno-zatvorene ormariće-kockice "gusjenica" ima za svrhu definirati stil i obilježja suvremenoga prostora, ali uzimajući u obzir želje i stil svakoga korisnika. Mogućnost mijenjanja oblika i dekora omogućavaju prilagodljivost potrebama i ukusima svakog ponaosob. Slaganje elemenata podsjeća na dječju igru slaganja kockica, tako da je oblikovanje dnevnoga boravka maksimalno pojednostavljeno i time svakom pruža svu širinu i slobodu iskazivanja vlastite kreativnosti.

Budući su svi elementi modularni, nakon nekog vremena, ukoliko se želi promijeniti estetsko-funkcionalni karakter prostorije, jednostavnom preraspodjelom elemenata ili čak samo vrata, dobiva se novi izgled dnevnog boravka.

Nagrade i priznanja:

  • srebrna plaketa Mobil Optimum za modularni program namještaja za dnevne boravke „Lagarta“ ambienta 2009. kao i posebno priznaje za visoku razinu ukupnog nastupa te pohvala za visoku kvalitetu i dizajn proizvoda

Dizajn:
Ada Kezic, magistar dizajna


Zatražite našu ponudu!
 

Download

Dezeni

Facebook Image
Vi ste ovdje: Home Ponuda Rezidencijalni program Dnevni boravci Lagarta