SPAVAĆA SOBA

barbara

Spavaća soba BARBARA CLASSICSviđaju Vam se kreveti u retro stilu? Dizajn programa spavaće sobe Barbara Classic ispunit će Vaše želje.  Vrlo često upotrebljavani, pomalo neutralni dezeni iz ponude (wenge, bijelo pora, bijelo u kombinaciji s ogledalima) lako se implementiraju u svaki interijer.

Detalji poput ručkica koje su izvedene iz masivnoga savijenog drva mogu biti izvedene u bojama poput plave, zelene, žute, bijele, wenge i bordo ili prema narudžbi kupca (roza, svijetlo plavo, narančasto ...). Veliki izbor elemenata omogućava bezbroj kombinacija koje se mogu prilagoditi svakoj spavaćoj sobi, kako velikoj i prostranoj tako i maloj i uskoj.

Program se sastoji od: jednokrilnih, dvokrilnih i trokrilnih ormara, kutnih i kliznih ormara s unutarnjim ili vanjskim ladicama, mjestom za vješanje garderobe ili garderobnim liftom, policama i klasičnim frontama ili frontama s ogledalom. U standardnoj ponudi su kreveti s visokim uzglavljem ili bočni kreveti u kombinaciji s „mostovima“ i ugrađenim ladicama. Podnice su od latoflexa.

Noćni ormarići mogu imati jednu policu ili jednu ladicu ili dvije ladice sa ili bez uzglavlja.  Toaletni stolovi, komode raznih dimenzija, ogledala i police su dio standardne ponude. Taj retro stil se može primijeniti i na dječje sobe ili apartmane (mini hotele).Na međunarodnom sajmu namještaja, unutarnjeg uređenja i prateće industrije Ambienta 2008,  dobili smo:

  • brončanu plaketu i diplomu Mobil optimum za spavaću soba BARBARA CLASIC;

dizajn:

Robert Arh, dipl. ing. drvne tehnologije

Elvis Sušanj dipl. ing. strojarstvaZatražite našu ponudu!
 

Download

Dezeni - Barbara

Facebook Image
Vi ste ovdje: Home Ponuda Rezidencijalni program Spavaće sobe Barbara Classic